Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-760 66 11

Flytthjälp

Dags att flytta? Viklunds hjälper dig med flytten!

Med våra profesionella flytttjänster får du hjälp med alla steg på vägen. Vi hjälper dig att packa dina flyttkartonger, packar in möbler och känsliga föremål så att de är väl skyddade under transporten, bär och transporterar allt säkert och varsamt och ser till att allt kommer på plats i din nya bostad.

Flytta med hjälp av ett proffs

Det lönar sig att ta hjälp av ett proffs när du flyttar. Det brukar vara mycket att stå i vid en flytt och att bära lådor och möbler själv är sällan effektivt. Det kräver god teknik att utföra detta utan att man får ont i ryggen eller att något går sönder för att man har packat det fel. När du tar hjälp av oss som din flyttfirma slipper du stressen med att flytta själv.

Väljer du Viklunds har du även tillgång till våra tjänster inom flyttstädning, vilket gör det enklare och smidigare för dig. Du kan få både flytt och städning utförd av oss. Mindre att hålla reda på och vi ser till att allt blir rätt gjort så du slipper fundera på om flyttstädningen ska bli godkänd av din hyresvärd eller bostadens nya ägare.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra flyttjänster, eller besök vår sida Flyttfirma Stockholm. Där hittar du allt du behöver inför flytten.

Från dörr till dörr utan trassel!