Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-464 70 00

Cookie policy och behandling av personuppgifter

Hantering av cookies och personuppgifter

Cookie policy

Sidan flyttstädning Stockholm använder sig av cookies för att på en smidigt och problemfritt sätt kunna skräddarsy användarupplevelsen för våra besökare. I grunden bygger cookies på information om hur du som besökare använder sidan, vilka sidor du tycker bäst om m.m. Cookies är inte skadliga för din dator men du kan alltid välja att stänga av dem i din webbläsare.

De cookies som vi använder kommer främst från Google Analytics som är ett väletablerat verktyg för att föra statistik över webbplatser. 

Cookies kan även användas i syfte att underlätta vår marknadsföring. Vi kan, som exempel på detta, skapa mer skräddarsydda kampanjer via Ad-Words och därmed öka vår trafik. Cookies kan även underlätta för oss att använda videos och olika widgets från andra hemsidor. Informationen som samlas raderas efter en tid och som besökare så riskerar du ingenting. Vare sig din dator eller din personliga integritet tar skada av att godkänna cookies - de används enkom i syfte att skräddarsy informationen som syns på hemsidan.

Läs mer om vår cookie policy i detta dokument!

Hantering av personuppgifter

De personuppgifter som vi hanterar kommer i första hand från kontaktformuläret på sidan. Dessa hanteras i enlighet med rådande dataskyddslagstiftning. Detta innebär att vi endast lagrar uppgifter som du väljer att lämna på egen hand samt att du har möjlighet att kontakta oss för att få reda på vilka uppgifter som finns sparade samt be att få dem raderade (dock endast kostnadsfritt en gång per år).

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här!

 

En städfirma med kundernas bästa i fokus!