Visningsstädning Stockholm

Enkel och pålitlig visningsstädning i Stockholm för ett perfekt intryck

Välkommen till Milka Städ & Flytt – experten på visningsstädning i Stockholm. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att ge det bästa intrycket vid visningen av din bostad!

Städningen genomförs enligt en noggrant planerad arbetsprocess för att säkerställa ett utmärkt resultat varje gång. Priset baseras på bostadsytan och vi strävar alltid efter att erbjuda en bra kundupplevelse med snabb återkoppling vid behov.

Kontakta oss på telefon: 08-716 72 91 för att boka direkt eller begära en offert! Du kan även nå oss via kontaktformuläret här på sidan! Vi svarar inom en timme under ordinarie arbetstider!

Välkommen att boka visningsstädning hos oss!


Visningsstädning Stockholm

Visningsstädning Stockholm 

Välkommen att boka in din visningsstädning i Stockholm hos oss. Vi erbjuder professionell visningsstädning och vi utför alltid jobbet efter ett noggrant utformat schema. Det borgar dels för ett effektivt arbete som sker inom överenskommen tid, men dels även till att din kommande visning sker i en ren, fräsch och inbjudande miljö. 

Något som i slutändan innebär att du förhoppningsvis ser en budgivning ta vid - och att du i och med detta når högsta möjliga slutpris! Du når oss enklast genom att boka in en flyttstädning i Stockholm via formuläret här på sidan, men du kan givetvis även ringa eller maila. Vi garanterar snabb återkoppling med en offert! Välkommen till Milka Städ & Flytt. 

Flyttstädning gör skillnad för slutpriset 

Hur skulle du uppleva en visning av en bostad som inte är städad? Det är den enkla frågan man måste ställa sig själv i samband med att man ska sälja sin egen lägenhet i Stockholm. Att ha rent och fräscht är ett måste. 

Genom att anlita oss för en visningsstädning så garanteras du en inbjudande bostad som skapar ett positivt intryck hos spekulanterna - och som leder till att dessa också blir benägna att ge sig in i en budgivning. 

Om bostaden är ostädad, smutsig och full av en massa onödiga föremål och saker blir detta något som påverkar negativt. En spekulant har svårt att föreställa sig själv som boende i en sådan miljö.

Visningsstädning - för alla sinnen

En visningsstädning kan ske i två olika steg. Dels inför den viktiga fotograferingen och dels inför själva visningen. Den första delen är inte lika viktig som den andra och den handlar mer om att röja upp och göra snyggt så att fotografen kan göra sitt jobb. Städningen inför visningen dock - den måste ske på djupet och från grunden. 

Vi har genom åren skaffat oss en enorm erfarenhet av visningsstädning i Stockholm och tagit fram en manual att följa. Det handlar om att göra rent alla ytskikt, att putsa alla fönster och om att skapa en inbjudande, visuell upplevelse för spekulanterna. 

Viktigt är även att andra sinnen blir stimulerande. Att det doftar gott är en sak som inte får glömmas i samband med en visningsstädning. Luktar det rent och fräscht i bostaden så bidrar detta till ett positivt helhetsintryck. 

Samarbete med stylister 

Om du ska sälja en bostad i Stockholm så har du förmodligen också hört talats om - eller redan anlitat - en stylist. Det är en bra idé att göra så då skillnaden mellan ett lågt och högt försäljningspris kan avgöras av detta.

En stylist ser till att allt överflöd av föremål, saker och personliga tillhörigheter rensas undan och att din bostad maximeras och optimeras för att tilltala den stora massan. 

Dennes arbete står inte i vägen för vårt. Tvärtom: vi är vana vid att samarbeta med stylister och att förbereda en bostad inför en visning. Din stylist lägger grunden och vi sköter, genom vår professionella visningsstädning i Stockholm, själva finliret. 

Använd ditt RUT-avdrag för en visningsstädning 

En visningsstädning räknas som en hushållsnära tjänst och i och med detta så kan du också nyttja ditt Rut-avdrag när du anlitar oss. Genom Rut kan du dra av halva kostnaden för vårt arbete.

 Vi drar av beloppet motsvarande Rut redan på den faktura du erhåller och det enda du behöver göra är att:

  • se till att du är berättigad att använda denna skatterabatt och
  • säga till oss att du vill använda Rut innan. Resten sköter vi! 

Visningsstädning med kort varsel 

En visningsstädning kan även utföras med relativt kort varsel. Vi har en stor personalstyrka med hög kompetens och kan åta oss uppdrag även om det finns tidspress. Har du helt glömt bort att städa innan din visning så kan vi rycka ut akut och hjälpa dig. Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig inför din visning! 

Goda referenser från tidigare kunder 

Vi har lång vana av att genomföra städning inför visning i Stockholm - och det påståendet kan vi också verifiera genom våra referenser. För oss är det viktigt att alltid leverera ett jobb av högsta kvalitet då det i slutändan innebär en nöjd kund - och en nöjd kund som är redo att rekommendera oss till andra. 

För dig som funderar på att anlita oss för din visningsstädning i Stockholm så blir en referens en trygghet. Du kan ringa och få en bättre bild av vad du kan förvänta dig och hur vi arbetar. Säg till så ger vi dig några nummer att ringa. Givetvis så hoppas vi att du blir en av våra nöjda kunder i framtiden också! 

Anlita oss i framtiden 

Vi är ett städföretag som erbjuder kompletta lösningar inom alla typer av städning. Behöver du hjälp med att städa ur din gamla bostad så kan du anlita oss för en flyttstädning. Vill du ha det rent i din framtida bostad så är vår hemstädning ett både bra och billigt alternativ. Vi hjälper dig med städningen - oavsett vad du behöver hjälp med. Välkommen till Milka Städ & Flytt! 

Visningsstädning som hjälper dig när du ska sälja bostad