Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-464 70 00

Om oss

En etablerad aktör med lång erfarenhet av städbranschen 

Vi har idag ett brett tjänsteutbud och åtar oss uppdrag från både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Utöver flyttstädning utför vi hemstädning, kontorsstädning, byggstädning, trappstädning, med mera. Allt i enlighet med en noggrant utarbetad process för att säkerställa en hög kvalitet i vårt arbete. Vår målsättning är att ha 100% nöjda kunder. Läs mer om våra tjänster och hur vi arbetar här.

Svar inom en timme

När du hör av dig till oss för att beställa någon av våra tjänster får du alltid svar inom en timme, förutsatt att du kontaktar oss under arbetstid. Du får med andra en offert/kostnadsbild inom kort.

Du kan redan nu se vad ett ungefärligt slutpris kan hamna på genom att gå till vår prislista för flyttstädning redan nu.

Välutbildad personal – låg personalomsättning

Våra medarbetare är mycket välutbildade och kunniga inom rengöring/städning och vidareutbildas kontinuerligt, gällande såväl städteknik som kundbemötande.

Vi ställer höga krav på sin personal, men i gengäld tar vi även hand om dem på bästa vis. Vi är noggranna med ergonomin i arbetet och ser även till att vår personal får tillgång till den mest effektiva arbetsutrustningen. Vi vill att man ska trivas på jobbet helt enkelt. Vi ger våra anställda ersättning enligt kollektivavtal.

Detta leder till att vi har låg personalomsättning (troligen den lägsta i branschen), vilket naturligtvis är bra för oss och våra medarbetare, men det kommer även våra kunder till gagn.

Vi behåller den värdefulla städkunskapen inom företaget (vi städar snabbare och bättre!) och det är dessutom en stor trygghet för kunderna att personalen inte byts ut hela tiden. Har man köpt hemstädning vill man inte ha nya personer i sitt hem varje vecka, och det problemet slipper man i stor utsträckning när man anlitar oss.

Givetvis kan det hända att någon av våra medarbetare är borta en tid på grund av sjukdom eller annat, men då har vi alltid rutinerade och kunniga ersättare att sätta in. Du som kund kommer inte att märka någon skillnad.

Omdömen från kunder

Vi håller på och sammanställer kundomdömen från en rad orter runt om i Stockholmsområdet: 
Österåker
Botkyrka
Huddinge
Värmdö
Vaxholm
Södertälje
Upplands Bro
Danderyd

Vi tar miljön på allvar

Vi har ett långt utvecklat miljötänk som bland annat innefattar följande:

  • De produkter vi använder är miljömärkta

  • Vi är noggranna med doseringen av rengöringmedel och tvättmedel och ser till att inte använda för mycket

  • Så långt det är möjligt – utan att tumma på kvaliteten - ersätter vi rengöringsmedel med kemikaliefria microfiberprodukter

  • Räcker det inte med en microfiberprodukt väljer vi alltid det medel som har minst miljöpåverkan

  • Vid företagstvätt använder vi av energisnåla tvättmaskiner och torktumlare (kondenstorktumlare)

Vi har många miljömedvetna kunder och vet att vårt arbete på detta området är mycket uppskattat. 

F-skatt och trygghetsförsäkring

Vi innehar F-skattebevis och ansvarsförsäkring. Våra anställda är anslutna till kollektivavtal för att garantera deras såväl som våra kunders trygghet.

 

Låt oss hjälpa dig med flyttstädningen så att du själv kan fokusera på annat!