Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-464 70 00

Flyttstädning Vaxholm | Bra pris | Kvalitetsgaranti

Bästa valet för flyttstädning på Vaxholm. Vi arbetar regelbundet i området och har många nöjda kunder på öar i hela kommunen. Läs deras omdömen här.

Våra priser är svårslagna, vi lämnar generösa garantier och flyttstädar medotiskt och effektivt efter ett välplanerat schema. Välkommen att kontakta oss för att boka flyttstädning redan idag!


Flyttstädning Vaxholm - kunder berättar

Kom i kontakt med denna städfirma genom en kompis som anlitat dem förut. han var nöjd - jag var mer än nöjd. Vilket toppjobb. Allt från badrum till kök såg ut att vara i absolut nyskick. jag vet inte hur de gjorde för att få kakel - och klinkers att skina så mycket, men jag funderar på att anlita företaget för hemstädning framöver i min nya lägenhet.
Oscar, Skutvikshagen (lägenhet).

Blev lite strul längs vägen. Någon buss som var inställd och så vidare. Lyckligtvis så kunde städaren komma förbi på mitt jobb och hämta nyckeln. Inga sura miner där inte - allt gick bra och hon jobbade effektivt och hann klart på den avsatta tiden. Jättenöjd!
Fredrik A, Fredriksbergsvägen (lägenhet).

Har alltid städat på egen hand vid mina tidigare flyttar. Denna gång så var det dock omöjligt att hinna åka tillbaka till Vaxholm från Stockholm där min na bostad ligger. Anlitade städfirma och fick ett bra pris tack vare Rut-avdraget. De nya ägarna var väldigt nöjda vid besiktningen och jag kan verkligen rekommendera företaget vidare till er!
Sophia, Kullasundsvägen (lägenhet)

Enda som finns att anmärka på var att vårt huslarm gick igång under städningen och vi blev tvungna att åka och stänga av det. Vårt fel! Allt annat var top notch: priset, kvaliteten, servicen och bemötandet. Kunde inte valt ett bättre företag för vår flyttstädning. Rekommenderas verkligen.
Sune och Bettan, Badviksvägen (villa).

Schysst jobb till schysst pris. En flytt har aldrig varit enklare att genomföra och då har jag flyttat ganska många gånger. Ska alltid ta hjälp med städningen framöver!
Shavin, Repslagaregränd (lägenhet).

Ett förstklassigt jobb med städningen efter våra föräldrars flytt. Lite känslosamt och vi fick hela tiden ett bra bemötande av den förstående personalen. Nu börjar en ny resa för mamma och pappa!
My och Arvid, Tynningövägen (villa).

Vi uppfyller branschens högt ställda krav

När det kommer till flyttstädning är det viktigt att det finns en standard att förhålla sig till så att såväl köpare som säljare vet vad som krävs för att en städning ska godkännas. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer vilket gör att du som anlitar oss alltid kan vara trygg med att städningen följer branschstandard. Vi städar villor, radhus, parhus och lägenheter i Vaxholm med omnejd. Kontakta oss för en offert idag!

vackra hus i Vaxholm

 

Anlita oss för proffsig flyttstädning!