Flyttstädning Vaxholm – certifierad städning till bra pris

Bästa valet för flyttstädning på Vaxholm. Vi arbetar regelbundet i området och har många nöjda kunder på öar i hela kommunen. Läs deras omdömen här.

Våra priser är svårslagna, vi lämnar generösa garantier och flyttstädar medotiskt och effektivt efter ett välplanerat schema. Välkommen att kontakta oss för att boka flyttstädning redan idag!


Räkna ut ditt pris på flyttstädningFullständig prislista hittar du här.

Flyttstädning Vaxholm - omdömen från kunder

Kom i kontakt med denna städfirma genom en kompis som anlitat dem förut. han var nöjd - jag var mer än nöjd. Vilket toppjobb. Allt från badrum till kök såg ut att vara i absolut nyskick. jag vet inte hur de gjorde för att få kakel - och klinkers att skina så mycket, men jag funderar på att anlita företaget för hemstädning framöver i min nya lägenhet.
Oscar, Skutvikshagen (lägenhet).

Blev lite strul längs vägen. Någon buss som var inställd och så vidare. Lyckligtvis så kunde städaren komma förbi på mitt jobb och hämta nyckeln. Inga sura miner där inte - allt gick bra och hon jobbade effektivt och hann klart på den avsatta tiden. Jättenöjd!
Fredrik A, Fredriksbergsvägen (lägenhet).

Har alltid städat på egen hand vid mina tidigare flyttar. Denna gång så var det dock omöjligt att hinna åka tillbaka till Vaxholm från Stockholm där min na bostad ligger. Anlitade städfirma och fick ett bra pris tack vare Rut-avdraget. De nya ägarna var väldigt nöjda vid besiktningen och jag kan verkligen rekommendera företaget vidare till er!
Sophia, Kullasundsvägen (lägenhet)

Enda som finns att anmärka på var att vårt huslarm gick igång under städningen och vi blev tvungna att åka och stänga av det. Vårt fel! Allt annat var top notch: priset, kvaliteten, servicen och bemötandet. Kunde inte valt ett bättre företag för vår flyttstädning. Rekommenderas verkligen.
Sune och Bettan, Badviksvägen (villa).

Schysst jobb till schysst pris. En flytt har aldrig varit enklare att genomföra och då har jag flyttat ganska många gånger. Ska alltid ta hjälp med städningen framöver!
Shavin, Repslagaregränd (lägenhet).

Ett förstklassigt jobb med städningen efter våra föräldrars flytt. Lite känslosamt och vi fick hela tiden ett bra bemötande av den förstående personalen. Nu börjar en ny resa för mamma och pappa!
My och Arvid, Tynningövägen (villa).

Vi uppfyller branschens högt ställda krav

När det kommer till flyttstädning är det viktigt att det finns en standard att förhålla sig till så att såväl köpare som säljare vet vad som krävs för att en städning ska godkännas.

Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer vilket gör att du som anlitar oss alltid kan vara trygg med att städningen följer branschstandard. Vi städar villor, radhus, parhus och lägenheter i Vaxholm med omnejd.

Kontakta oss för en offert idag!

Flyttstädning Vaxholm – vackra hus i Vaxholm

Flyttstädning Vaxholm – en prisvärd tjänst

Att ta hjälp med flyttstädningen gör flytten både lättare och roligare. Flyttstädning räknas dessutom, precis som annan städning som utförs hemma hos privatpersoner, som en hushållsnära tjänst. Det innebär att du som anlitar oss för flyttstädning har rätt till RUT-avdrag.

RUT-avdraget medger att man drar av 50% av arbetskostnaden för tjänsten, vilket i fallet städning omfattar större delen av den totala kostnaden. Sett till vad du får i fråga om utfört arbete och tidsbesparing så gör RUT-avdraget flyttstädning til en otroligt prisvärd tjänst. Många som anlitar oss för flyttstädning i Vaxholm blir också uppriktigt förvånade över att priset blir så lågt.

När du inte orkar eller hinner flyttstäda

Vid en flytt är det mycket som ska göras och mycket att tänka på, och de flesta fokuserar nog på packning och att få sitt bohag till den nya adressen så snabbt och effektivt som möjligt. Flyttstädningen är inget som prioriteras, utan man tänker att det får man ta itu med när det är dags.

Men planerar man inte när och hur flyttstädningen ska göras så kan det bli väldigt svårt att utföra en godkänd flyttstädning. De tar tid att göra en bostad helt fri från damm och smuts, och uppfyller man inte de krav som finns i överlåtelsekontraktet så blir städningen antagligen underkänd, om den nya ägaren inte visar prov på stort överseende och förståelse.

Om du känner att du inte orkar eller hinner flyttstäda, låt oss ta hand om jobbet. Du tömmer din bostad, lämnar nyckeln till oss, och sen behöver du inte bekymra dig om din gamla bostad mer utan kan helt och hållet fokusera på att komma i ordning i din nya bostad. Städningen blir snabbt utförd till ett bra pris och garanterat godkänd.

Låter det bra? Kontakta oss idag för ett prisförslag på flyttstädning i Vaxholm!

Anlita oss för proffsig flyttstädning!