Flyttstädning i Södertälje till bra pris

Anlita oss för din flyttstädning i Södertälje. Vi erbjuder bra priser, högklassig städservice och garantier som gör att du som kund kan känna dig trygg!

Här kan du dessutom läsa omdömen från ett antal av våra kunder i Södertälje. Hör av dig om du vill att vi ska hjälpa även dig med flyttstädning! Vi kan komma på kort varsel och utför all städning på ett professionellt och fackmannamäsigt sätt. 


Räkna ut vad det kostar med flyttstädningKomplett prislista finns här.

Flyttstädning Södertälje - kundomdömen

Var ute i sista sekunden och hade därför inte så höga förväntningar. Tänkte mest att det åtminstone skulle bli städat. Fel: det blev kliniskt rent. Har aldrig sett vårt gamla radhus i ett sådant välstädat skick. Priset var mer än okej också - var tydligen berättigad att använda rut-avdraget och det hade jag inte alls tänkt på.
Jesper med familj, Dalhagavägen (radhus).

Fick anlita denna firma för att städa upp efter en annan städfirma som gjorde ett katastrofalt dåligt jobb. De nya ägarna underkände arbetet och företaget i fråga vägrade ta ansvar. Städfirman vi ringde kunde, tack och lov, hugga in med kort varsel och göra att flytten blev tillfredsställande för båda parter.
Ingela, Doktor Martinsgatan (lägenhet).

Använde samma företag för både flyttstädning i min gamla lägenhet och i den nya. Två perfekt utförda jobb som verkligen gjorde att flytten blev bra. Väldigt bra service!
Suleyman, Heimdallsvägen (lägenhet).

Fick panik då jag öppnade dörren till den nya bostaden och insåg att det inte var städat. Hittade en som kunde komma med kort varsel och städa ur den ordentligt. Det tog ungefär en halv dag och visst var det lite jobbigt att vänta - men alternativet hade varit mycket värre. Fy f-n för folk som inte sköter sin del av flytten. Man städar alltid ur sin bostad!
En arg Eva L, Bangatan.

Väldigt bra bemötande och väldigt bra upplägg. De räknade på arbetstiden innan och hävde inte bara ur sig en siffra. Nej, man såg hur stor vår villa var samt hur svårstädad den upplevdes och därigenom räknade man ut hur lång tid samt hur mycket det skulle kosta. Ett seriöst upplägg som stämde överens med verkligheten och en tid det egentligen tog. Använde rut-avdraget och den summan var dragen redan på fakturan: smidigt! Rekommenderar verkligen det här företaget.
Hans, Anna och Lukas, Olovs Väg.

Ditt förstahandsval i Södertälje

Vi kan Södertälje utan och innan och har arbetat med flyttstädning här i många år. Vi städar allt från större villor till radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Som städfirma följer vi Mäklarsamfundets riktlinjer inför varje flyttstädning. Denna standard är framtagen för att såväl säljare som köpare ska känna att de vet vad som gäller vid en flytt och vilka krav som kan ställas på en städning.

flyttstädning i vackra Södertälje

Flyttstädning enligt dina önskemål

När vi utför en flyttstädning så utgår vi från de riktlinjer som finns i Mäklarsamfundets checklista för flyttstädning. Denna checklista har blivit något av en standard för flyttstädning, eftersom den för det mesta används i de överlåtelsekontrakt som mäklarna använder när de förmedlar bostäder. Det som står i ditt överlåtelsekontrakt är det som gäller, och du kan också lita på att det är det som blir utfört.

Men när det gäller till exempel villor och radhus så kan det ibland finnas krav på att även komplementbyggnader och garage ska städas ur och göras rena. Detta ingår inte i vår standardstädning, men du kan däremot alltid göra tillval och skräddarsy städningen på det sätt som du vill ha den.

Kanske har du redan städat en del av bostaden, eller så vill du ha något utfört som inte står angivet i Mäklarsamfundets checklista men som du kommit överens om med den nya ägaren. Då berättar du bara för oss innan vi utför städningen vad du vill och inte vill ha utfört, så justerar vi priset efter det.

Renare än någonsin

Efter en flyttstädning är din gamla bostad minst lika ren som den (förhoppningsvis) var när du flyttade in. En flyttstädning är verkligen den mest omfattande städning man kan utföra, eftersom det gäller att få precis varje kvadratcentimeter av bostaden ren vid ett och samma tillfälle.

Den som flyttar in har betalat mycket för sin nya bostad och kommer att ha höga krav på flyttstädningen. Att då ha slarvat med städningen, eller i värsta fall till och med glömt den, skapar upprördhet. Berättigad upprördhet, kan vi tillägga.

Om städningen är bristfälligt utförd har den nya bostadsinnehavaren rätt att kräva att städningen görs om. Du kan då antingen åka dit och städa själv, eller göra som de flesta gör i en sådan situation, bekosta en professionell städfirma som flyttstädar ordentligt. Vi har utfört många sådana flyttstädningar med kort varsel i Södertälje genom åren, och vi lyckas ofta komma på kort varsel, men vill du vara på den säkra sidan är det förstås alltid bäst att boka flyttstädningen i god tid innan flytten.

Anlita oss för proffsig flyttstädning!