Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-464 70 00

Flyttstädning Södertälje | Noggrann städning till svårslaget pris

Anlita oss för din flyttstädning i Södertälje. Vi erbjuder bra priser, högklassig städservice och garantier som gör att du som kund kan känna dig trygg!

Här kan du dessutom läsa omdömen från ett antal av våra kunder i Södertälje. Hör av dig om du vill att vi ska hjälpa även dig!


Flyttstädning Södertälje - kundomdömen

Var ute i sista sekunden och hade därför inte så höga förväntningar. Tänkte mest att det åtminstone skulle bli städat. Fel: det blev kliniskt rent. Har aldrig sett vårt gamla radhus i ett sådant välstädat skick. Priset var mer än okej också - var tydligen berättigad att använda rut-avdraget och det hade jag inte alls tänkt på.
Jesper med familj, Dalhagavägen (radhus).

Fick anlita denna firma för att städa upp efter en annan städfirma som gjorde ett katastrofalt dåligt jobb. De nya ägarna underkände arbetet och företaget i fråga vägrade ta ansvar. Viklunds kunde, tack och lov, hugga in med kort varsel och göra att flytten blev tillfredsställande för båda parter.
Ingela, Doktor Martinsgatan (lägenhet).

Använde samma företag för både flyttstädning i min gamla lägenhet och i den nya. Två perfekt utförda jobb som verkligen gjorde att flytten blev bra. Väldigt bra service!
Suleyman, Heimdallsvägen (lägenhet).

Fick panik då jag öppnade dörren till den nya bostaden och insåg att det inte var städat. Ringde Viklunds städ som kunde komma med kort varsel och städa ur den ordentligt. Det tog ungefär en halv dag och visst var det lite jobbigt att vänta - men alternativet hade varit mycket värre. Fy f-n för folk som inte sköter sin del av flytten. Man städar alltid ur sin bostad!
En arg Eva L, Bangatan.

Väldigt bra bemötande och väldigt bra upplägg. De räknade på arbetstiden innan och hävde inte bara ur sig en siffra. Nej, man såg hur stor vår villa var samt hur svårstädad den upplevdes och därigenom räknade man ut hur lång tid samt hur mycket det skulle kosta. Ett seriöst upplägg som stämde överens med verkligheten och en tid det egentligen tog. Använde rut-avdraget och den summan var dragen redan på fakturan: smidigt! Rekommenderar verkligen det här företaget.
Hans, Anna och Lukas, Olovs Väg.

Anlita oss för proffsig flyttstädning!