Flyttstädning Värmdö | Snabb, effektiv service med garanti

Välj oss för din flyttstädning på Värmdö! Här kan du läsa omdömen från flera av våra nöjda Värmdö-kunder. Vi utför ett grundligt arbete enligt branschens riktlinjer och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti.

Med hjälp av RUT-avdraget lyckas vi hålla nere priserna ordentligt vilket gör flyttstädningen till en av de mindre kostnaderna under en flytt. Det är alltid värt att anlita ett oroffs när det ställs höga krav på kvaliteten. Mer detaljer: priser, vad som ingår, skattefrågor, ansvar


Flyttstädning Värmdö - några utförda arbeten

Det blev lite problem med flyttfirman och det gjorde att vår städare blev tvungen att sitta och vänta innan hon kunde sätta igång. Tack och lov så var hon förstående och insisterade hela tiden på att det var lugnt. Väldigt tacksam för det. Hon hade lika gärna kunnat åka därifrån. Jobbet var också av högsta klass och jag kan verkligen tipsa om detta företag. Framförallt med tanke på bemötande och tålamodet hon visade. Uppskattat!
Lasse P, Skyttevägen (lägenhet)

Vi har flyttat innanför tullarna och lämnade egentligen städaren med fria tyglar. Vid besiktningen av städningens å gav köparna tummen upp och vi är således mer än nöjda med hennes jobb. Hög klass till lågt pris.
Johan och Madde, Chamottevägen (lägenhet)

Första gången vi använder oss av någon typ av städtjänst - men inte den sista. Vi har faktiskt redan anlitat samma firma för hemstädning i vår nya bostad inne i Stockholm. Radhuset vi hade på Värmdö blev så himla fint och tack vare Rut-avdraget så blev det väldigt prisvärt också. Vi kan verkligen rekommendera den här lösningen. Du slipper en massa stress och du kan i lugn och ro börja installera dig i din nya bostad. Vad mer kan man önska?
Urban med familj, Vitmossevägen (radhus)

Vi är jättenöjda med vår flyttstädning. Allt som ingick i avtalet blev också utfört. Vi är extra imponerade av fönsterputsen och har redan beställt en sådan till vårt nya hus. 
Robert, Annica och Astrid, Thun-Ollevägen (radhus).

Att ta hjälp med flyttstädningen är det bästa jag gjort. Så himla skönt att lämna allting i trygga händer och bara foka på att komma på plats i det nya hemmet. Kan verkligen rekommendera er att lägga några kronor på att slippa städa: ni kommer inte att ångra er - det lovar jag. Städaren jobbade effektivt, kom i tid och lämnade nyckeln precis enligt avtalet. Mycket bra.
Matilda, Björnskogsvägen - lägenhet.

Låt oss ta hand om städningen i din nya bostad

Oavsett om du flyttar inom Värmdö eller om du flyttar någon annanstans i Storstockholmsregionen kan du anlita oss för att ta hand om städningen i din nya bostad. Vi hjälper till med hemstädning, fönsterputsning, storstädning och mycket mer i både lägenheter, villor och radhus.

Du bestämmer själv hur ofta vi ska komma och städa och vi strävar efter att alltid ha samma personal vid hemstädningstjänster.

Kontakta oss om du är intresserad så berättar vi mer om hur vi arbetar och om vilka valmöjligheter du har. Vi siktar på att bygga långa arbetsrelationer med alla våra kunder.

vacker vy över Fredriksborg på Värmdö

Höga krav på flyttstädning

Har man aldrig flyttstädat förut så är det lätt att underskatta den arbetsinsats och framför allt den tid det tar att få en bostad helt fri från både synlig och osynlig smuts. Att flyttstäda tar tid och kraft, men det ställs också höga krav på resultatet. Den som inspekterar städningen, vanligtvis den som flyttar in efter dig, kommer att titta noga i varenda vrå, i golvbrunnen , bakom spisen och så vidare.

På ett sätt är det inte så konstigt, har man betalat mycket pengar för en bostad vill man så klart att den ska vara ren och fin när man flyttar in. Att den förra ägaren då slarvat eller, som också sker ibland, helt glömt bort att städa ur bostaden känns väldigt trist. Har den förra ägaren glömt att städa, eller städat så dåligt att man inte uppfyllt de krav som ställs i överlåtelsekontraktet, så kan han eller hon antingen välja att komma tillbaka och städa, eller att bekosta en städfirma som får göra jobbet.

Vi flyttstädar i hela Värmdö kommun

Genom att tänka igenom flyttstädningen innan du flyttar ut så undviker du att hamna i en sådan situation. Om du är beredd att lägga ner de timmar och det arbete som krävs på att göra din gamla bostad ren och fin så kan du ta hand om städningen själv. Många väljer dock istället att anlita en städfirma redan från början, för att få tid över till annat.

Vi har flyttstädat i alla delar av Värmdö, även ute på skärgårdsöarna. För oss går det snabbare att flyttstäda en bostad än vad normalt gör för en lekman, eftersom våra städare har lång erfarenhet och stor kompetens vad gäller städning i allmänhet och flyttstädning i synnerhet. Dessutom får du ett perfekt resultat som med råge uppfyller de krav som finns i överlåtelsekontraktet.

Anlita oss för certifierad flyttstädning i Värmdö!