Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-464 70 00

Flyttstädning Värmdö | Snabb, effektiv service med garanti

Välj oss för din flyttstädning på Värmdö! Här kan du läsa omdömen från flera av våra nöjda Värmdö-kunder. Vi utför ett grundligt arbete enligt branschens riktlinjer och lämnar naturligtvis kvalitetsgaranti.

Med hjälp av RUT-avdraget lyckas vi hålla nere priserna ordentligt vilket gör flyttstädningen till en av de mindre kostnaderna under en flytt. Det är alltid värt att anlita ett oroffs när det ställs höga krav på kvaliteten. Mer detaljer: priser, vad som ingår, skattefrågor, ansvar


Flyttstädning Värmdö - några utförda arbeten

Det blev lite problem med flyttfirman och det gjorde att vår städare blev tvungen att sitta och vänta innan hon kunde sätta igång. Tack och lov så var hon förstående och insisterade hela tiden på att det var lugnt. Väldigt tacksam för det. Hon hade lika gärna kunnat åka därifrån. Jobbet var också av högsta klass och jag kan verkligen tipsa om detta företag. Framförallt med tanke på bemötande och tålamodet hon visade. Uppskattat!
Lasse P, Skyttevägen (lägenhet)

Vi har flyttat innanför tullarna och lämnade egentligen städaren med fria tyglar. Vid besiktningen av städningens å gav köparna tummen upp och vi är således mer än nöjda med hennes jobb. Hög klass till lågt pris.
Johan och Madde, Chamottevägen (lägenhet)

Första gången vi använder oss av någon typ av städtjänst - men inte den sista. Vi har faktiskt redan anlitat samma firma för hemstädning i vår nya bostad inne i Stockholm. Radhuset vi hade på Värmdö blev så himla fint och tack vare Rut-avdraget så blev det väldigt prisvärt också. Vi kan verkligen rekommendera den här lösningen. Du slipper en massa stress och du kan i lugn och ro börja installera dig i din nya bostad. Vad mer kan man önska?
Urban med familj, Vitmossevägen (radhus)

Vi är jättenöjda med vår flyttstädning. Allt som ingick i avtalet blev också utfört. Vi är extra imponerade av fönsterputsen och har redan beställt en sådan till vårt nya hus. 
Robert, Annica och Astrid, Thun-Ollevägen (radhus).

Att ta hjälp med flyttstädningen är det bästa jag gjort. Så himla skönt att lämna allting i trygga händer och bara foka på att komma på plats i det nya hemmet. Kan verkligen rekommendera er att lägga några kronor på att slippa städa: ni kommer inte att ångra er - det lovar jag. Städaren jobbade effektivt, kom i tid och lämnade nyckeln precis enligt avtalet. Mycket bra.
Matilda, Björnskogsvägen - lägenhet.

Låt oss ta hand om städningen i din nya bostad

Oavsett om du flyttar inom Värmdö eller om du flyttar någon annanstans i Storstockholmsregionen kan du anlita oss för att ta hand om städningen i din nya bostad. Vi hjälper till med hemstädning, fönsterputsning, storstädning och mycket mer i både lägenheter, villor och radhus. Du bestämmer själv hur ofta vi ska komma och städa och vi strävar efter att alltid ha samma personal vid hemstädningstjänster.

Kontakta oss om du är intresserad så berättar vi mer om hur vi arbetar och om vilka valmöjligheter du har. Vi siktar på att bygga långa arbetsrelationer med alla våra kunder.

vacker vy över Fredriksborg på Värmdö

Anlita oss för certifierad flyttstädning i Värmdö!