Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-464 70 00

Flyttstädning Upplands Bro | Hög kvalitet till bra pris | Garanti

Behöver du hjälp med flyttstädning i Upplands Bro? Kontakta oss så hjälper vi dig med effektiv och noggrann städning till bra pris!

Vi har många nöjda kunder i Upplands Bro, läs vad de har att säga om vår städning här.


Flyttstädning Upplands Bro - referenser

Har alltid upplevt städningen som det jobbigaste momentet i samband med en flytt. Har aldrig tänkt på att man faktiskt kan ta hjälp och dessutom använda rut-avdraget för det. Så. Jäkla. Smidigt! De gjorde ett grymt jobb och vårt radhus såg som nytt ut på insidan. Mycket nöjd med allt från pris till service!
Louise och Fredde, Målarvägen - (radhus).

Att anlita Viklunds Städ för flyttstädningen var vårt bästa beslut i hela flytten. Allt blev väldigt mycket enklare och smidigare och medan vi möblerade och stökade på i vår nya lägenhet så städade de vårt gamla radhus. Väldigt prisvärt och väldigt bra service. Kunde inte vara nöjdare!
Ulla, Polkettstigen - (radhus).

Fick anlita Viklunds städ för städning i den bostad jag skulle flytta in i - på säljarens bekostnad. Så kan det gå när man inte sköter sin del av avtalet. Hur som helst - jag är tacksam för att de kunde rycka in med kort varsel och göra så att jag, med några timmars fördröjning, kunde flytta in samma dag jag tänkt mig. Bra service och ett väldigt bra jobb.
Esteban, Blomstervägen (lägenhet)

Har anlitat företaget förr vid tidigare flyttar och alltid varit nöjd med allt från service till pris. Städarna är noggranna och trevliga. Inga problem att komma med egna önskemål heller. Rekommenderas verkligen! 
Sonja, Trombonstigen - (lägenhet).

Andra flytten på två år som jag använt mig av professionell flyttstädning. Lika bra nu som då. Kan verkligen tipsa om den här tjänsten. Det blir billigare med rut-avdraget också, glöm inte att kolla det innan!
Jennifer, Växthusvägen - (lägenhet).

På grund av lite bråk - som vanligt vid flyttar - så tog min make kontakt med Viklunds Städ och hörde om de kunde komma och hjälpa oss. Jag var skeptiskt, men jag måste säga att maken, för en gång skull, tog rätt beslut. gud vad smidigt det blev. Vi kunde flytta i lugn och ro medan radhuset blev städat och skinande rent. Fönsterputsen var magnifik!
Lena och Ludde, Tarantellastigen - (radhus).

Anlita oss för proffsig flyttstädning!