Flyttstädning Upplands Bro | Hög kvalitet till bra pris | Garanti

Behöver du hjälp med flyttstädning i Upplands Bro? Kontakta oss så hjälper vi dig med effektiv och noggrann städning till ett bra pris!

Vi har många nöjda kunder i Upplands Bro, läs vad de har att säga om vår städning här nedanför. Fyll sedan i kontaktformuläret för att boka in en flyttstädning redan idag!


Räkna ut ditt pris på flyttstädningKomplett prislista finns här.

Flyttstädning Upplands Bro - referenser

Har alltid upplevt städningen som det jobbigaste momentet i samband med en flytt. Har aldrig tänkt på att man faktiskt kan ta hjälp och dessutom använda rut-avdraget för det. Så. Jäkla. Smidigt! De gjorde ett grymt jobb och vårt radhus såg som nytt ut på insidan. Mycket nöjd med allt från pris till service!
Louise och Fredde, Målarvägen - (radhus).

Att anlita detta företag för flyttstädningen var vårt bästa beslut i hela flytten. Allt blev väldigt mycket enklare och smidigare och medan vi möblerade och stökade på i vår nya lägenhet så städade de vårt gamla radhus. Väldigt prisvärt och väldigt bra service. Kunde inte vara nöjdare!
Ulla, Polkettstigen - (radhus).

Fick ta hjälp med städning i den bostad jag skulle flytta in i - på säljarens bekostnad. Så kan det gå när man inte sköter sin del av avtalet. Hur som helst - jag är tacksam för att de kunde rycka in med kort varsel och göra så att jag, med några timmars fördröjning, kunde flytta in samma dag jag tänkt mig. Bra service och ett väldigt bra jobb.
Esteban, Blomstervägen (lägenhet)

Har anlitat företaget förr vid tidigare flyttar och alltid varit nöjd med allt från service till pris. Städarna är noggranna och trevliga. Inga problem att komma med egna önskemål heller. Rekommenderas verkligen! 
Sonja, Trombonstigen - (lägenhet).

Andra flytten på två år som jag använt mig av professionell flyttstädning. Lika bra nu som då. Kan verkligen tipsa om den här tjänsten. Det blir billigare med rut-avdraget också, glöm inte att kolla det innan!
Jennifer, Växthusvägen - (lägenhet).

På grund av lite bråk - som vanligt vid flyttar - så tog min make kontakt med en städfirma och hörde om de kunde komma och hjälpa oss. Jag var skeptiskt, men jag måste säga att maken, för en gång skull, tog rätt beslut. gud vad smidigt det blev. Vi kunde flytta i lugn och ro medan radhuset blev städat och skinande rent. Fönsterputsen var magnifik!
Lena och Ludde, Tarantellastigen - (radhus).

Mycket mer än bara flyttstädning

När du anlitat oss för en flyttstädning, i Kungsängen eller någon annanstans i kommunen, och blivit nöjd med resultatet betyder det inte nödvändigtvis att vårt arbete är över. Vi kan exempelvis ta hand om hemstädningen i ditt nya hem.

Eller varför inte boka in en regelbunden fönsterputsning när våren nalkas? Skinande rena fönster är pricken över i:et i ett välstädat hem, framför allt när solen börjar titta fram i mars eller april. 

Vår städfirma har stort fokus på miljö, arbetsmiljö och kvalitet samt är ansvarsförsäkrade för att säkerställa våra kunders såväl som våra anställdas trygghet. Detta gör att du kan lita på oss till hundra procent när det kommer till såväl slutresultat som uppföljning och allmän service. Våra anställda finns här för din skull.

flyttstädad lägenhet i Upplands Bro

Många nöjda kunder i Upplands-Bro

Vi har hjälpt till med städning i samband med många flyttar i Upplands-Bro genom åren, såväl i Kungsängen och Bro som på de mindre orterna. Många i Upplands-Bro bor i villa och radhus, bostäder som inte sällan är stora och kan upplevas som svårstädade. Att flyttstäda en sådan bostad kräver både tid, kraft och goda städkunskaper, och städningen bör planeras i god tid för att man ska hinna med.

Att ta hjälp av en professionell städfirma är ett beslut man inte ångrar. Vi har fått många nöjda kunder genom åren som tagit kontakt med oss i sista minuten när de insett att de inte kommer att hinna flyttstäda. Det finns tillräckligt med annat att göra i samband med en flytt, och att skrubba den gamla bostaden helt ren är något som ligger långt ner i prioriteringslistan för de flesta.

I stort sett alla våra kunder upplever dessutom tjänsten som extremt prisvärd, mycket tack vare RUT-avdraget, som ligger på 50% av arbetskostnaden. RUT-avdraget sköter vi åt dig och drar beloppet redan innan du får fakturan. Smidigt och lätt, och ett sätt att göra din flytt betydligt enklare och roligare.

Låt oss ta hand om flyttstädningen

Vi hjälper dig med flyttstädningen i Upplands-Bro. Om du inser att du inte kommer att orka eller hinna med att flyttstäda, kontakta oss så fixar vi städningen på ett professionellt sätt som gör att städningen garanterat blir godkänd av den nya bostadsinnehavaren. Våra städare är välutbildade, effektiva och trevliga och vana att hantera även kniviga situationer som alltid kan uppstå i samband med en flytt.

När du anlitar oss får du hjälp av ett städföretag som värnar miljön såväl som våra anställda. Vi använder oss av miljövänliga produkter och städtekniker och våra anställda får en bra lön enligt kollektivavtal. Självklart har vi ansvarsförsäkring och lämnar garanti på städningen.

Anlita oss för proffsig flyttstädning!