Flyttstädning Danderyd – personlig service och låga priser

Anlita oss för professionell flyttstädning i Danderyd och Djursholm. Vi kan vara på plats snabbt och utför alltid ett kvalitativt arbete. Våra priser är förmånliga och vi lämnar generösa garantier.

Läs mer om vad som ingår i flyttstädningen och gör en priskalkyl. Här nedanför hittar du även omdömen från andra städuppdrag i Danderyd. Välkommen att kontakta oss!


Räkna ut ditt pris på flyttstädning i DanderydKomplett prislista finns här.


Flyttstädning Danderyd - nöjda kunder

Lämnade över en ganska skitig - sorry! - lägenhet och blev chockad över vilken förändring som skett medan jag var på jobbet. Allt från golv, väggar, kökslådor till kakel och klinkers var verkligen skinande rena. Jag blev nästan sugen på att bo kvar… Toppjobb, toppklass och Toppenpris.
Jacob, Kevingevägen - (lägenhet).

Vi hade räknat med att det skulle ta betydligt längre tid att städa och blev väldigt förvånade över hur effektivt de jobbade. Vi valde till att städa ur garaget också, något som även det skedde över all förväntan. De nya ägarna har dessutom skickat ett meddelande och tackat för hur bra vi städat. Vi = städfirman vi anlitade. Hatten av och tack för ett perfekt utfört jobb.
Donald och Gunilla, Jägarbacken - (villa). 

Jag har varit med om en massa strul vid städningen förr där de nya ägarna haft klagomål på hur det sett ut. valde professionell hjälp den här gången och fixade så att städfirman även var med vid besiktningen. De nya ägarna godkände utan några som helst anmärkningar. Väldigt bra jobb och väldigt prisvärt med tanke på rut-avdraget. Rekommenderas!
Svante, August Wahlströms Väg - (Lägenhet).

Är otroligt nöjd med slutresultatet och hela vägen fram till detta. Ett samtal, en kortare genomgång av vad som ingick, ett godkännande och därefter så satte den skickliga städaren igång. Då jag kom hem från jobbet så var det betydligt renare 46 kvm än det var då jag lämnade lägenheten. Kanonjobb. Funderar även på att välja hemstädning från denna firma i framtiden.
Johanna, Klingsta gård - (lägenhet).

Vi flyttade från vår stora villa till en mindre lägenhet och det innebar att många rum stått oanvända under flera år. Mycket att städa och vi trodde inte riktigt våra ögon då vi granskade slutresultatet. Skinande rent från golv till tak. Till och med alla spröjsade fönster var kliniskt rena. Det enda vi önskar var att ägarna till vår nya bostad tagit hjälp med sin flyttstädning också… Ta ett gott råd - välj professionell flyttstädning!
Sune och Siri, Almstigen - (villa).

Inte bara flyttstädning

Utöver flyttstädning i Danderyd kan vi även erbjuda en rad övriga städtjänster såsom hemstädning, storstädning, trappstädning och kontorsstädning. Kontakta oss via formuläret här på sidan så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig. Vi fokuserar på kvalitet och miljö och strävar efter rättvisa arbetsförhållanden och en god arbetsmiljö för alla våra städare. 

Vi värdesätter långvariga relationer med våra kunder. Börjar du med att anlita oss för en flyttstädning ser vi gärna över hur vi kan fortsätta att hjälpa dig i det nya hemmet med hemstädning eller storstädning. I vårt tjänsteutbud hittar du prisvärda abonnemangstjänster där du själv bestämmer frekvens och tid för städningen.

utförd flyttstädning i Djursholm, Danderyd

När du vill ha ett perfekt resultat

Flyttstädning ställer stora krav på den som utför den. Inte nog med att allt i bostaden ska bli skinande rent (vilket gäller både synliga och osynliga ytor), städningen måste dessutom godkännas av den som flyttar in i bostaden efter dig. I de flesta överlåtelsekontrakt anges precis vad som ska utföras, och lever städningen inte upp till dessa krav så kan den nya ägaren begära att städningen görs om.

Därför är det bäst att satsa på en perfekt utförd flyttstädning redan från början, och det får du när du anlitar oss. Vi städar effektivt och gör hela bostaden skinande ren. Allt som ingår i en normal flyttstädning tar vi hand om.

Du kan också skräddarsy städningen så att vi även tar till exempel garage och komplementbyggnader, eller om du vill dra ifrån någon del av städningen som du redan utfört själv. Vi justerar priset utifrån det som verkligen utförs och kan oftast göra en beräkning av priset innan baserat på förväntad arbetsinsats och tidsåtgång.

Erfaren städfirma vet vad som krävs av en flyttstädning

Många kunder som anlitar oss för flyttstädning i Danderyd blir så nöjda med resultatet att de senare även anlitar oss för andra typer av städning. Detta för att vi ser till att såväl du som flyttar ut, som den som flyttar in är hundra procent nöjda med flyttstädningen. Efter över 40 år i städbranschen vet vi vad som krävs för att göra våra kunder nöjda.

Dessutom kan RUT-avdraget utnyttjas för städningen, vilket gör alla våra städtjänster otroligt prisvärda sett till vad man får för pengarna.

Vi kan även utföra enstaka större städuppdrag som storstädning på våren eller inför jul. När du anlitar oss får du en pålitlig partner som städar effektivt och skonsamt med fokus på både din och våra medarbetare boende- och arbetsmiljö. Självklart har vi ansvarsförsäkring och du får alltid kvalitetsgaranti på städningen. Läs mer om företaget här! Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med flyttstädning och andra städtjänster i Danderyd!

Anlita oss för fläckfri flyttstädning!