Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-464 70 00

Flyttstädning Danderyd | Experter på flyttstäd | Komplett service

Anlita oss för ISO-certifierad flyttstädning i Danderyd. Vi kan vara på plats snabbt och utför alltid ett kvalitativt arbete. Våra priser är förmånliga och vi lämnar generösa garantier.

Läs mer om vad som ingår i flyttstädningen och gör en priskalkyl. Här nedanför hittar du även omdömen från andra städuppdrag i Danderyd. Välkommen att kontakta oss!


Flyttstädning Danderyd - nöjda kunder

Lämnade över en ganska skitig - sorry! - lägenhet och blev chockad över vilken förändring som skett medan jag var på jobbet. Allt från golv, väggar, kökslådor till kakel och klinkers var verkligen skinande rena. Jag blev nästan sugen på att bo kvar… Toppjobb, toppklass och Toppenpris.
Jacob, Kevingevägen - (lägenhet).

Vi hade räknat med att det skulle ta betydligt längre tid att städa och blev väldigt förvånade över hur effektivt de jobbade. Vi valde till att städa ur garaget också, något som även det skedde över all förväntan. De nya ägarna har dessutom skickat ett meddelande och tackat för hur bra vi städat. Vi = städfirman vi anlitade. Hatten av och tack för ett perfekt utfört jobb.
Donald och Gunilla, Jägarbacken - (villa). 

Jag har varit med om en massa strul vid städningen förr där de nya ägarna haft klagomål på hur det sett ut. valde professionell hjälp den här gången och fixade så att städfirman även var med vid besiktningen. De nya ägarna godkände utan några som helst anmärkningar. Väldigt bra jobb och väldigt prisvärt med tanke på rut-avdraget. Rekommenderas!
Svante, August Wahlströms Väg - (Lägenhet).

Är otroligt nöjd med slutresultatet och hela vägen fram till detta. Ett samtal, en kortare genomgång av vad som ingick, ett godkännande och därefter så satte den skickliga städaren igång. Då jag kom hem från jobbet så var det betydligt renare 46 kvm än det var då jag lämnade lägenheten. Kanonjobb. Funderar även på att välja hemstädning från denna firma i framtiden.
Johanna, Klingsta gård - (lägenhet).

Vi flyttade från vår stora villa till en mindre lägenhet och det innebar att många rum stått oanvända under flera år. Mycket att städa och vi trodde inte riktigt våra ögon då vi granskade slutresultatet. Skinande rent från golv till tak. Till och med alla spröjsade fönster var kliniskt rena. Det enda vi önskar var att ägarna till vår nya bostad tagit hjälp med sin flyttstädning också… Ta ett gott råd - välj professionell flyttstädning!
Sune och Siri, Almstigen - (villa).

Inte bara flyttstädning

Utöver flyttstädning i Danderyd kan vi på Städhuset även erbjuda en rad övriga städtjänster såsom hemstädning, storstädning, trappstädning och kontorsstädning. Kontakta oss via formuläret här på sidan så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig. Vi är ISO-certifierade för kvalitet och miljö och strävar efter rättvisa arbetsförhållanden och en god arbetsmiljö för alla våra städare. 

Vi strävar efter att ha långvariga relationer med våra kunder. Börjar du med att anlita oss för en flyttstädning ser vi gärna över hur vi kan fortsätta att hjälpa dig i det nya hemmet med hemstädning eller storstädning. Vi har prisvärda abonnemangstjänster där du själv bestämmer frekvens och tid.

utförd flyttstädning i Danderyd

Anlita oss för fläckfri flyttstädning!