Flyttstädning Huddinge – bra priser och garanti

Behöver du hjälp med flyttstädning i Huddinge kan vi hjälpa dig. Läs om vår kvalitetsgaranti, våra låga priser och referenser från nöjda kunder i området.

Vi erbjuder effektiv, grundlig och prisvärd flyttstädning. Du hittar all information du behöver via toppmenyn: priser, garantier, hur vi städar rum-för-rum, RUT-avdrag och mycket mer. 


Räkna ut vad din flyttstädning i Huddinge kostar!

Vill du snabbt och enkelt räkna ut vad en flyttstädning skulle kosta för dig kan du använda vår praktiska priskalkylator. Ange storleken på din bostad och klicka på beräkna!

Flyttstädning i Huddinge – Goda referenser

Jag kan inte fatta hur de hann med allting. Till och med den öppna spisen var fri från sot. Sjukt imponerad över servicen och jobbet. Väldigt prisvärt också tack vare Rut. Kommer - om jag flyttar någon mer gång - att anlita det här företaget igen. Mycket, mycket bra!
Eva och Petter, Åkervägen (villa)

Städade själv ur min gamla lägenhet och fick ta hjälp för att städa den nya. Ägaren hade “glömt” att det ingick i avtalet. Tack och lov kunde de rycka ut med kort varsel och förvandla en tråkig situation till en positiv erfarenhet. Väldigt tacksam över detta och jag rekommenderar företaget varmt.
Liisa, Förrådsvägen (lägenhet) 

Förhoppningsvis så var det här vår sista flytt. Och - i så fall så var det den bästa. Detta tack vare den professionella städningen. Kan varmt rekommendera denna lösning. Istället för att hålla på och städa själv så kan man fokusera på att komma på plats i den nya bostaden direkt. Billigt med Rut-avdraget också. Passa på att unna er riktig städning vid er flytt!
Calle och Anita med familj, Kråkbärsvägen (villa)

Det var betydligt renare då jag flyttade ut än vad det var då jag flyttade in . Det säger en hel del om hur nöjd jag är med att ha anlitat detta företag. har aldrig sett köket glänsa så mycket som då jag kom hem efter avslutad städning (och då är jag ändå ganska pedantiskt lagd). Jag funderar på att anlita dem även för hemstädning i vårt nya hus i framtiden.
Karin och Bojan, Rådstuguvägen, Huddinge (lägenhet)

Kontaktade dom tidigt och var lite orolig för att de skulle glömma bort vårt avtal. Inte då - på utsatt tid stod en städare utanför dörren och påbörjade direkt sitt jobb. under tiden kunde jag se till att möblera i den nya bostaden. Väldigt smidigt och prisvärt. Rekommenderas!
Christos P, Lagmansvägen (lägenhet)

Ett bra pris för korrekt utförd flyttstädning

Det viktigaste med en flyttstädning är att den utförs på ett korrekt sätt och följer de riktlinjer som Mäklarsamfundet tagit fram.

När bostaden ska lämnas över till den nya ägaren eller hyresgästen ska allting vara utfört på ett fackmannamässigt sätt för en enkel och smidig överlämning. Du som anlitat en städfirma för din flyttstädning ska kunna lita på att allt sköts enligt överenskommelse och istället fokusera på att flytta in i din nya bostad. En liten investering i kvalitet som lönar sig i längden. 

vi utför många flyttstädningar i Huddinge, här är en karta över kommunen

Det bästa sättet att slippa flyttstress

Det är lätt att det kör ihop sig vid en flytt. Det gäller lika mycket i Huddinge som på andra platser. När det är kort om tid mellan att man flyttar ut och den nya ägarens tillträde till huset eller lägenheten så är det lätt att drabbas av panik över att man inte ska hinna med att flyttstäda.

I en sådan situation kan vi hjälpa dig. Våra professionella städare har erfarenheten och kompetensen för att utföra en komplett flyttstädning på ett betydligt effektivare och snabbare vis än någon som är ovan vid städning.

Din bostad blir ren in i minsta detalj och flyttstädningen blir garanterat godkänd, samtidigt som stressen minskar för dig som flyttar. Du kan istället koncentrera dig på andra viktiga uppgifter, som till exempel att få in allt i den nya bostaden och komma i ordning där.

Många nöjda kunder i Huddinge

Många av våra kunder i Huddinge uppger att just den befrielse från stress som professionell flyttstädning medförde bara i sig gjorde tjänsten prisvärd. Till detta tillkommer möjligheten att skräddarsy städningen och till exempel få hjälp med att städa garage och andra utrymmen, samt förstås att bostaden blir helt ren och garanterat godkänd.

Och flyttstädning är verkligen en prisvärd tjänst, mycket tack vare RUT-avdraget som medger ett prisavdrag på 50% av arbetskostnaden vid städning och andra hushållsnära tjänster.

Ett gott bemötande får du alltid när du kontaktar oss, och sammantaget är detta anledningarna till att vi har många nöjda kunder i Huddinge, som vi hoppas och tror att vi får hjälpa igen vid nästa flytt.

Skinande rent på utsatt tid

Vi har bredden och kompetensen för att alltid utföra din flyttstädning på utsatt tid. Vare sig du bor i villa eller lägenhet i Huddinge så planerar vi alltid för alla tänkbara scenarier och har till exempel alltid en ersättare redo, till exempel om en städare blir sjuk.

Skulle något oförutsett inträffa hos dig med din planering så försöker vi alltid lösa situationen tillsammans med dig på bästa sätt, allt för att din flyttstädning ska bli klar i tid. Vi garanterar ett gott resultat när du vill ha hjälp med flyttstädning i Huddinge.

Anlita oss för proffsig flyttstädning i Huddinge!