Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-464 70 00

Flyttstädning Huddinge | Bra priser, hög kvalitet

Behöver du hjälp med flyttstädning i Huddinge kan vi hjälpa dig. Läs om vår kvalitetsgaranti, våra låga priser och referenser från nöjda kunder i området.

Vi erbjuder effektiv, grundlig och prisvärd flyttstädning. Du hittar all information du behöver via toppmenyn: priser, garaniter, hur vi städar rum-för-rum, RUT-avdrag och mycket mer. 


Vill du snabbt och enkelt räkna ut vad en flyttstädning skulle kosta för dig kan du använda vår praktiska priskalkylator. Ange storleken på din bostad och klicka på beräkna!
Så säger några som vi hjälpt med Flyttstädning i Huddinge

Jag kan inte fatta hur de hann med allting. Till och med den öppna spisen var fri från sot. Sjukt imponerad över servicen och jobbet. Väldigt prisvärt också tack vare Rut. Kommer - om jag flyttar någon mer gång - att anlita Viklunds Städ igen. Mycket, mycket bra!
Eva och Petter, Åkervägen (villa)

Städade själv ur min gamla lägenhet och fick ta hjälp av Viklunds Städ för att städa den nya. Ägaren hade “glömt” att det ingick i avtalet. Tack och lov kunde de rycka ut med kort varsel och förvandla en tråkig situation till en positiv erfarenhet. Väldigt tacksam över detta och jag rekommenderar företaget varmt.
Liisa, Förrådsvägen (lägenhet) 

Förhoppningsvis så var det här vår sista flytt. Och - i så fall så var det den bästa. Detta tack vare den professionella städningen. Kan varmt rekommendera denna lösning. Istället för att hålla på och städa själv så kan man fokusera på att komma på plats i den nya bostaden direkt. Billigt med Rut-avdraget också. Passa på att unna er riktig städning vid er flytt!
Calle och Anita med familj, Kråkbärsvägen (villa)

Det var betydligt renare då jag flyttade ut än vad det var då jag flyttade in . Det säger en hel del om hur nöjd jag är med att ha anlitat detta företag. har aldrig sett köket glänsa så mycket som då jag kom hem efter avslutad städning (och då är jag ändå ganska pedantiskt lagd). Jag funderar på att anlita Viklunds Städ även för hemstädning i vårt nya hus i framtiden.
Karin och Bojan, Rådstuguvägen, Huddinge (lägenhet)

Kontaktade dom tidigt och var lite orolig för att de skulle glömma bort vårt avtal. Inte då - på utsatt tid stod en städare utanför dörren och påbörjade direkt sitt jobb. under tiden kunde jag se till att möblera i den nya bostaden. Väldigt smidigt och prisvärt. Rekommenderas!
Christos P, Lagmansvägen (lägenhet)

 

Anlita oss för proffsig flyttstädning i Huddinge!