Flyttstädning Botkyrka - prisvärd städning med garanti

Läs omdömen från kunder vi hjälpt med flyttstädning i Botkyrka och Tumba. Vi erbjuder grundlig städning till mycket bra priser och med garanti.

Via menyn ovan hittar du all information du behöver om hur vi arbetar med flyttstäd: vad som ingår, priser, skattefrågor, garantier och försäkringar och mycket annat matnyttigt. 

Boka flyttstädning i Botkyrka nu så återkommer vi med en kostnadsfri offert inom kort!


Kundomdömen Flyttstädning Botkyrka

Visste inte om att man var tvungen att städa vid flytt. Ringde och de kunde komma med kort varsel. Jag kunde dra av halva arbetskostnaden tack vare Rut-avdraget. Väldigt smidig lösning. Nästa gång jag flyttar blir det dessa igen!
Ali, Kyrkvärdsplan (lägenhet)

Tog extra allt vid vår flyttstädning och fick alla förråd städade och tömda. Kan verkligen rekommenderas. Vi är supernöjda med allt från pris till service och kvalitet. Prickfritt!
Ylva och Tony, Segersjövägen (lägenhet) 

En fantastisk lösning. Vi använde städfirman vid både inflyttning och utflyttning. Ägaren till vår nya bostad ville inte städa så vi kom överens om ett avdrag på priset och anlitade dem även för den städningen. Så himla skönt att öppna dörrarna till ett rent hem och att kunna flytta in utan att börja med att städa. Vi kan verkligen tipsa er om att välja den här städfirman. Snabba, fläckfria jobb till schyssta priser.
Annica och Tom med barn, Vallvägen (villa)

Skulle egentligen städat själv, men det körde ihop sig med jobbet. Fick ringa städfirman och är supernöjd. De löste allting utan några som helst problem. Billigt var det också! 
Pamela V, Flygarvägen (lägenhet)

Det blev en lite speciell flytt och städning.Vår yngsta dotter blev sjuk så vi tvingades vara hemma medan städningen pågick. En liten fåtölj, en padda och några filmer fick bli lösningen för oss. Personalen var ytterst hjälpsamma och förstående. De städade effektivt och hjälpte oss hela tiden. Urgulliga. Det som hade kunnat bli en jobbig situation blev en väldigt trevlig upplevelse. Tack!
Matilda och Emmy, Naturvägen (kedjehus)

Har flyttat flertalet gånger de senaste åren och alltid tagit hjälp med flyttstädningen. Kan utan att tveka säga att detta företag varit bäst. De kom på utsatt tid, städade allt och var med vid besiktningen efteråt. Hur bra som helst..
Matte, Kvällsvägen (lägenhet)

Boka städning och undvik att det kör ihop sig

Många av oss är tidsoptimister. Och att skarva lite när man beräknar tidsåtgång för att klara vissa uppgifter och ärenden får sällan särskilt allvarliga konsekvenser. Men när det kommer till flyttstädning så kan en hastigt utförd och slarvig städning faktiskt få ganska tråkiga följder.

Inte nog med att du får lägga ner värdefull tid på att i all hast försöka flyttstäda så gott det går, din städning kommer dessutom med stor sannolikhet att bli underkänd, varpå du antingen får städa om eller ta kostnaden för att anlita en städfirma.

I flyttstressen är det lätt att underskatta hur lång tid en flyttstädning tar. Det är såklart tidsoptimisten i en som spökar. Även om du bor i en liten lägenhet så är det väldigt mycket som ska göras, och varje moment måste utföras med största noggrannhet.

En bostad är aldrig så ren som den är precis efter en ordentligt utförd flyttstädning, och att åstadkomma en godkänd flyttstädning är en uppgift som måste tas seriöst. Därför är det alltid bäst att anlita en professionell städfirma när du behöver utföra en flyttstädning i Botkyrka.

Skräddarsy din flyttstädning i Botkyrka

Du kan själv välja vad du vill ha utfört när du anlitar oss för en flyttstädning i Botkyrka. Många som bor i villa behöver till exempel hjälp med att städa ur garage och komplementbyggnader, eller att snygga till i trädgården.

Du kan alltid välja till precis vilka tjänster du vill ha utöver det som vanligtvis ingår i flyttstädningen och vi anpassar städningen precis efter dina önskemål. Möjligheten att göra val är något som är väldigt uppskattat av våra kunder i Botkyrka och övriga länet.

Botkyrka
CCBY: Arild Vågen

Vi löser flyttstädningen åt dig

Vi är alltid redo att utföra din flyttstädning i Botkyrka. Vår stora och kompetenta arbetsgrupp hjälper dig även med kort varsel när du i sista minuten kommit på att du måste flyttstäda och inser att du inte kommer att hinna. VI är vana att lösa kniviga situationer åt våra kunder och ger dig alltid ett lugnt och kompetent bemötande när du kontaktar oss. Hör av dig idag om du behöver hjälp med flyttstädning i Botkyrka!

Läs mer om hur vi arbetar under Om oss!

Vi kan hjälpa dig med flyttstädning i Botkyrka!