Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-464 70 00

Flyttstädning Botkyrka | Låga priser

Läs omdömen från kunder vi hjälpt med flyttstädning i Botkyrka. Vi erbjuder grundlig städning till mycket bra priser och med garanti.

Via menyn ovan hittar du all information du behöver om hur vi arbetar med flyttstäd: vad som ingår, priser, skattefrågor, garantier och försäkringar och mycket annat matnyttigt. 


Kundomdömen Flyttstädning Botkyrka

Visste inte om att man var tvungen att städa vid flytt. Ringde och de kunde komma med kort varsel. Jag kunde dra av halva arbetskostnaden tack vare Rut-avdraget. Väldigt smidig lösning. Nästa gång jag flyttar blir det dessa igen!
Ali, Kyrkvärdsplan (lägenhet)

Tog extra allt vid vår flyttstädning och fick alla förråd städade och tömda. Kan verkligen rekommenderas. Vi är supernöjda med allt från pris till service och kvalitet. Prickfritt!
Ylva och Tony, Segersjövägen (lägenhet) 

En fantastisk lösning. Vi använde städfirman vid både inflyttning och utflyttning. Ägaren till vår nya bostad ville inte städa så vi kom överens om ett avdrag på priset och anlitade dem även för den städningen. Så himla skönt att öppna dörrarna till ett rent hem och att kunna flytta in utan att börja med att städa. Vi kan verkligen tipsa er om att välja den här städfirman. Snabba, fläckfria jobb till schyssta priser.
Annica och Tom med barn, Vallvägen (villa)

Skulle egentligen städat själv, men det körde ihop sig med jobbet. Fick ringa städfirman och är supernöjd. De löste allting utan några som helst problem. Billigt var det också! 
Pamela V, Flygarvägen (lägenhet)

Det blev en lite speciell flytt och städning.Vår yngsta dotter blev sjuk så vi tvingades vara hemma medan städningen pågick. En liten fåtölj, en padda och några filmer fick bli lösningen för oss. Personalen var ytterst hjälpsamma och förstående. De städade effektivt och hjälpte oss hela tiden. Urgulliga. Det som hade kunnat bli en jobbig situation blev en väldigt trevlig upplevelse. Tack!
Matilda och Emmy, Naturvägen (kedjehus)

Har flyttat flertalet gånger de senaste åren och alltid tagit hjälp med flyttstädningen. Kan utan att tveka säga att detta företag varit bäst. De kom på utsatt tid, städade allt och var med vid besiktningen efteråt. Hur bra som helst..
Matte, Kvällsvägen (lägenhet)

Vi kan hjälpa dig med flyttstädning i Botkyrka!