Flyttstädning Österåker | Med kvalitetsgaranti

Vi utför flyttstädning i hela Stockholm och har många nöjda kunder i Åkersberga och övriga Österåker. Läs omdömen här. Våra priser är låga och vi lämnar garanti.

Du kan läsa allt om hur vi arbetar med flyttstädning, inklusive avdrag och garantier, här, men här kommer några grundbultar i själva städandet:

  • Badrummet: Duschkabin, badkar, handfat, mm rengörs. Plus avkalkning.
  • Köket: frys, kylskåp, ugn och andra vitvaror rengörs på djupet.
  • Förvaringsutrymmen: Fasta hyllor, skåp och garderober städas grundligt.
  • Golv, mm: Vi rengör golven, dörrar, lister och putsar fönstren.
  • Övrigt: Vi tar även hand om elementen, synliga ventiler, fönsterbänkar mm.


Priskalkylator för flyttstädningKomplett prislista finns här.

Omdömen om vår flyttstädning i Österåker

Vi fick lite panik då vi insåg att vi tänkt på allt utom städningen. Hur skulle vi hinna städa ur ett radhus på så kort tid? Vi ringde och fick ett perfekt jobb utfört - till ett väldigt bra pris. Ett enkelt sätt att slippa alla bekymmer och att direkt kunna flytta in i den nya bostaden. Sjukt nöjda!
Pekka, Sörahemsvägen, Åkersberga (radhus)

Kontaktade flertalet städfirmor innan, men fick inget bra intryck. Antingen kostade det för mycket, antingen så var det fullbokat eller också kunde de inte göra det där lilla extra (vi ville bland annat få garaget städat). Hade egentligen gett upp då en gammal granne tipsade om denna firma och där var det minsann inga som helst problem. Allt blev städat och för en extrakostnad så rengjordes - och tömdes - även garaget. Vi rekommenderar detta företag varmt!
Solveig och Kurre, Riddarvägen (villa)

Ett effektivt jobb till ett bra pris. Inga problem alls. Bra service rakt igenom.
Olle P, Dansbanevägen (lägenhet)

Kom överens med säljarna om att jag skulle fixa städningen i min nya bostad också och fick dra av på priset tack vare detta. Jag använde dem både vid flyttstädning ur min gamla- och nya lägenhet. Två stycken perfekta jobb och jag har i efterhand pratat med köparna till min gamla lägenhet och de var extremt nöjda med jobbet. Mycket bra service och ansvarstagande, noggrann personal. Kan bara lyfta på hatten! 
A.P., Skolvägen (lägenhet)

Adderade lite extra vid min flyttstädning där bland annat vindsförrådet städades. Detta kostade inte så mycket och det kan jag verkligen rekommendera. Rent generellt så var företaget lättpratat; vi kunde diskutera vad som skulle städas, till vilket pris och under hur lång tid. Öppna kort och fasta priser. Väldigt bra service. Går i god för kvaliteten på jobbet.
Maths, Slussbrovägen (lägenhet)

Flyttstädning i hela Österåker

Vi har genom åren hjälpt kunder med flyttstädning i hela Österåkers kommun, såväl i Åkersberga och andra fastlandsorter som ute på skärgårdsöarna. Vi är vana att rycka in på ganska kort varsel, när människor inser att de inte har tid eller kanske underskattat det arbete som krävs för att genomföra en lyckad flyttstädning. I Österåker är det många som bor i villa eller radhus, och dessutom händer det att vi får uppdrag som gäller fritidshus och sommarstugor ute på öarna.

Flyttstädning tar tid

Flyttstädning kräver extrem noggrannhet och hårt arbete. Att städa en hel villa eller ett radhus tar lång tid för den som inte är van, och får man bråttom är det lätt att man slarvar och till och med blir oaktsam, vilket såklart innebär en risk, dels att städningen blir underkänd och i värsta fall att man åsamkar skador på bostaden.

När du anlitar oss så slipper du sådana problem. Våra kompetenta och erfarna städare tar hand om flyttstädningen på ett effektivt och varsamt sätt som garanterar att flyttstädningen blir godkänd enligt överlåtelsekontraktet och dessutom färdig på överenskommen tid. Du får kvalitetsgaranti på städningen, vilket innebär att vi städar om kostnadsfritt ifall du inte blir nöjd.

Åkersberga i Österåker
CCBY: Udo Schröter

Billigare än många tror

Att veta att någon annan tar ansvar för att flyttstädningen blir utförd och godkänd känns tryggt när man är mitt uppe i en flytt. Vare sig du flyttar från Österåker eller inom kommunen är det mycket att tänka på vid en flytt, och att slippa flyttstädningen gör att du istället kan lägga ditt fokus på själva flytten.

Att tjänsten dessutom tack vare RUT-avdraget blir billigare än vad många föreställer sig blir ofta en välkommen överraskning för våra kunder i Österåker och andra delar av Stockholms län. Om man ser till det arbete man får utfört och den tid man spar, så är flyttstädning en otroligt prisvärd tjänst. Särskilt när du anlitar oss! Läs mer om företaget här!

Omdömen från kunder i andra områden

Botkyrka
Huddinge
Värmdö
Vaxholm
Södertälje
Upplands Bro
Danderyd

Behöver du flyttstädning i Österåker?