Flyttstädning Stockholm

Professionalitet och omtanke | 08-464 70 00

Flyttstädning Österåker | Med kvalitetsgaranti

Vi utför flyttstädning i hela Stockholm och har många nöjda kunder i Österåker. Läs omdömen här. Våra priser är låga och vi lämnar garanti.

Du kan läsa allt om hur vi arbetar med flyttstädning, inklusive avdrag och garantier, här, men här kommer några grundbultar i själva städandet:

  • Badrummet: Duschkabin, badkar, handfat, mm rengörs. Plus avkalkning.
  • Köket: frys, kylskåp, ugn och andra vitvaror rengörs på djupet.
  • Förvaringsutrymmen: Fasta hyllor, skåp och garderober städas grundligt.
  • Golv, mm: Vi rengör golven, dörrar, lister och putsar fönstren.
  • Övrigt: Vi tar även hand om elementen, synliga ventiler, fönsterbänkar mm.


Omdömen om vår flyttstädning i Österåker

Vi fick lite panik då vi insåg att vi tänkt på allt utom städningen. Hur skulle vi hinna städa ur ett radhus på så kort tid? Vi ringde och fick ett perfekt jobb utfört - till ett väldigt bra pris. Ett enkelt sätt att slippa alla bekymmer och att direkt kunna flytta in i den nya bostaden. Sjukt nöjda!
Pekka, Sörahemsvägen, Åkersberga (radhus)

Kontaktade flertalet städfirmor innan, men fick inget bra intryck. Antingen kostade det för mycket, antingen så var det fullbokat eller också kunde de inte göra det där lilla extra (vi ville bland annat få garaget städat). Hade egentligen gett upp då en gammal granne tipsade om denna firma och där var det minsann inga som helst problem. Allt blev städat och för en extrakostnad så rengjordes - och tömdes - även garaget. Vi rekommenderar detta företag varmt!
Solveig och Kurre, Riddarvägen (villa)

Ett effektivt jobb till ett bra pris. Inga problem alls. Bra service rakt igenom.
Olle P, Dansbanevägen (lägenhet)

Kom överens med säljarna om att jag skulle fixa städningen i min nya bostad också och fick dra av på priset tack vare detta. Jag använde dem både vid flyttstädning ur min gamla- och nya lägenhet. Två stycken perfekta jobb och jag har i efterhand pratat med köparna till min gamla lägenhet och de var extremt nöjda med jobbet. Mycket bra service och ansvarstagande, noggrann personal. Kan bara lyfta på hatten! 
A.P., Skolvägen (lägenhet)

Adderade lite extra vid min flyttstädning där bland annat vindsförrådet städades. Detta kostade inte så mycket och det kan jag verkligen rekommendera. Rent generellt så var företaget lättpratat; vi kunde diskutera vad som skulle städas, till vilket pris och under hur lång tid. Öppna kort och fasta priser. Väldigt bra service. Går i god för kvaliteten på jobbet.
Maths, Slussbrovägen (lägenhet)

Priskalkylator för flyttstädningKomplett prislista finns här.

Behöver du flyttstädning i Österåker?