Flyttfirma och flyttstädning i ett

Att ta hjälp med flytten och flyttstädningen blir vanligare ju äldre man blir. När man är ung fungerar det oftast bra att samla ihop ett gäng kompisar och hyra en lastbil för att ta sig till nästa bostad; man har inte samlat på sig så mycket saker och har inga barn att ta hänsyn till. Flyttstädningen likaså; lägenheten är liten, det räcker vanligen att ta hjälp av föräldrarna för att få det skinande rent

”Tar man hjälp med flytt och flyttstädning är man fri från arbetsbörda och ansvarar när den sista kartongen burits ut ur den gamla bostaden, och man kan med gott samvete ägna sig helhjärtat åt sin nya bostad”

När man kommit upp i åren, flyttat ihop med någon och kanske skaffat barn, brukar det kännas annorlunda inför en flytt. Kanske samlar man ändå ihop ett gäng kompisar inför en flytt men inser ganska snart att det kommer att bli en enorm arbetsinsats som dessutom kräver en hel del organiserande och fixande. Bättre då att satsa på professionell bärhjälp och låta kompisarna dyka upp på inflyttningsfesten i stället. Likadant med flyttstädningen. Att flyttstäda en större lägenhet är ett jobb som tar minst en heldag för en oerfaren städare. Tar man hjälp är man fri från arbetsbörda och ansvarar när den sista kartongen burits ut ur den gamla bostaden, och man kan med gott samvete ägna sig helhjärtat åt sin nya bostad.

Två flugor i en smäll

Vi på Viklunds erbjuder både flytthjälp och flyttstädning, och om du vill kan du kombinera dessa tjänster i en paketlösning - något som garanterat kommer att ge dig ett oslagbart pris. När vi hjälper dig gör vi tillsammans en noggrann planering av din flytt, vad som är viktigt att tänka på i fråga om logistik, förhållandena på båda adresserna, känsligt gods osv.

flytthjälp och städhjälp från samma firma

Vi planerar även städningen så att den löper så smidigt som möjligt; oftast kan våra städare börja flyttstäda så fort den sista kartongen burits ut ur bostaden, vilket gör att du inte behöver planera in extradagar vid överlåtelsen utan kan lämna över nycklarna till den nya ägaren samma dag som du flyttat ut.

Full garanti

På Viklunds har vi alla tillstånd och ansvarsförsäkringar som behövs för att bedriva flytt- och städverksamhet, och vi lämnar alltid full garanti på våra jobb. Skulle den nya ägaren vara missnöjd med flyttstädningen, tar vi den diskussionen och städar om ifall det skulle behövas, givetvis utan extra kostnad för dig.

Vi har lång erfarenhet av både flytt och städ, och all vår personal är grundligt utbildad och serviceinriktad. Har du speciella önskemål hjälper vi dig. Särskilt ömtåligt gods får en omsorgsfull packning och hantering och vi ser till att det fraktas säkert till den nya adressen.

Kapa kostnaderna

Genom att kombinera flytthjälp och flyttstädning får du kontroll över kostnaderna, och kommer dessutom betydligt billigare undan. Numera gäller RUT-avdraget även för flytthjälp. Detta innebär att arbetskostnaden kapas med 30% både på flytten och på städningen. Vi tar hand om det administrativa kring RUT och du får en kombinerad slutfaktura för både flytten och städningen med det totala beloppet att betala. Kontakta oss idag om du vill veta mer eller vill ha en kostnadsfri offert!

 

Vi genomför grundlig flyttstädning med RUT-avdrag och kvalitetsgaranti.
27 Mar 2018